Bye Bye Vochtprobleem.
Hallo Opluchting.

" Een zeer professionele no-nonsense benadering. Er werden diverse metingen uitgevoerd en we kregen overal uitleg van. Op geen enkel moment werd er gepousseerd naar een bepaalde oplossing.

Johan Vervaeck (Google review)

Onze oplossing.

Op het eerste gezicht lijkt het behandelen van opstijgend vocht simpel. Je boort een rij gaatjes in de muur en spuit er een product in. Maar helaas, zo eenvoudig is het niet.

We houden rekening met de muurdikte en alle andere factoren die cruciaal zijn voor de juiste behandeling. Op basis daarvan berekenen we de boordiepte, afstand en grootte van de gaatjes. Daarnaast bepalen we het juiste patroon (horizontaal of zigzag) en berekenen de beste boorhoek.

Om te weten welk product het beste is voor je muur, kijken we naar het resultaat van de Calcium Carbide Test. Want de juiste analyse leidt tot de juiste oplossing!

We lossen geconcentreerde microsiliconen op in water. Deze microsiliconen dringen door tot diep in de fijnste poriën van het metselwerk. Daar ontstaat een reactie tussen de microsiliconen en het aanwezige silicium. Op die manier vormt zich een ondoordringbare zone die het opstijgend vocht tegenhoudt.

Alles start met een correcte diagnose.

" Ons eerste doel is je een blijvende oplossing voor je vochtprobleem bieden. Daarom is onze Gratis Diagnose zo belangrijk.

Uit ervaring weet ik dat 3 op de 4 inspuitingen die uitgevoerd worden tegen vocht onnodig zijn! Hierdoor worden onterecht extra kosten aangerekend. De oorzaak is een verkeerde diagnose!

We maken gebruik van de meest betrouwbare test, de Calcium Carbide Test. Deze test heeft al veel gezinnen geld bespaard omdat het de enige test is die binnen in de muur meet.

Vaak is er vocht aan de oppervlakte maar geen vochtprobleem aan de binnenkant van de muur.

In dat geval zijn inspuitingen tegen vocht overbodig.

De Calcium Carbide Test garandeert je een correcte diagnose én prijs.

Dit is hoe we je kunnen helpen.

1

Gratis Diagnose
Wil je graag een gratis en vrijblijvende diagnose van je vochtprobleem?

Vraag nu je Gratis Diagnose

2

Vochtbestrijding tarieven
Wil je weten wat vochtbestrijding doorgaans kost?
Download hier de vochtbestrijding tarievenVraag je Gratis Offerte en Vochtdiagnose

0484 175 .. 151
© NOAQUA bvba
Durmakker 51 - 9940 Evergem (Gent)
Home | Privacy