Al 50 jaar zijn we een referentie voor vochtbestrijding.

" Ik ben heel tevreden over hun eerlijke aanpak, geen onnodige werken zoals de meeste wel hadden voorgesteld.

Nick Degryse (Google review)

In 't kort...

" Hallo, ik ben Michel, zaakvoerder van NoAqua.

Ik ben met mijn bedrijf niet geïnteresseerd in zo veel mogelijk vochtbehandelingen verkopen. Juist daarom gebruiken we de Calcium Carbide Test. Enkel zo kunnen we correct advies geven en onnodige en dure behandelingen vermijden.

Want wist je dat ¾ van de injecties tegen opstijgend vocht onnodig zijn? Als injecteren niet nodig is, vertellen we je dat eerlijk. Want eerlijkheid vormt de basis van waar we voor staan. En het is ook meteen de garantie dat jij weet waar je staat.

De +500 gezinnen per jaar die we op deze manier blijvend van hun lelijke vochtproblemen afhelpen, zullen dat enthousiast bevestigen.

Mijn garantie.

Ik ben trots op onze goede reputatie. Want om eerlijk te zijn, niet iedereen neemt het even serieus in onze sector. Ik denk dat vooral onze eerlijke aanpak de doorslag geeft bij onze klanten.

We gaan altijd op zoek naar de echte oorzaak van je vochtprobleem. Kunnen we een dure behandeling vermijden, dan doen we dat ook ! En ja, ook als je geen vochtprobleem hebt, dan zeggen we het ook.

Bovendien kan je genieten van 30 jaar garantie op alle uitgevoerde werken.

Klaar voor de volgende stap?

We komen gratis en vrijblijvend bij je langs om de Calcium Carbide Test uit te voeren. Kunnen we je een oplossing aanbieden, dan krijg je ook een offerte… maar alleen als jij dat wenst!

Wat heb je te verliezen? Behalve die lelijke vochtige muur?


Vraag nu je Gratis Diagnose

Vraag je Gratis Offerte en Vochtdiagnose

0484 175 .. 151
© NOAQUA bvba
Durmakker 51 - 9940 Evergem (Gent)
Home | Privacy